Ons Team

Wie stellen we op?

Rogier-Hofman–zw

Rogier Hofman

Ex-topsporter & performance coach

Rogier Hofman – Met een derde Olympische Spelen sloot Rogier zijn internationale sportcarrière af in Rio. Zijn ambitie om het beste uit zijn leven te halen heeft hij succesvol verwezenlijkt door continu een balans te zoeken tussen studie, topsport en een sociaal leven. Na de oprichting van stichting Sport Helpt helpt hij nu met Fanbased individuen en teams om de beste versie van zichzelf te worden.

Joep-van-der-Loo

Joep van der Loo

Ex-topsporter & performance coach

Joep van der Loo – Joep combineerde een carrière als topsporter en teamcoach met zijn studies (oa Arbeids- en Organisatiepsychologie), waarna hij veel ervaring heeft opgedaan als strategie consultant bij Kearney. In zijn werk- en sportteams is Joep op zoek naar onderscheidende kwaliteiten van ieder teamlid. Met zijn positieve kijk en gevoel voor groepsdynamiek stimuleert hij groei en ontwikkeling.

Yara Casteleijn -zw

Yara Castelijn

Ex-topsporter & performance coach

Yara Casteleijn – Gedurende haar topsport carrière behaalde Yara haar master Klinische en Gezondheidspyschologie aan de Universiteit Utrecht. Na haar ervaring als psycholoog bij de Defensie en consultant binnen het bedrijfsleven coacht ze tegenwoordig teams binnen de sport. Met veel passie en energie begeleidt en stimuleert ze zowel individuen als teams in hun ontwikkeling.

Tim-Jenniskens

Tim Jenniskens

Ex-topsporter & performance coach

Tim Jenniskens – Vlak voor de Olympische Spelen in 2012 rondde Tim zijn master Business Studies af aan de UvA. Zowel zijn studie, rol binnen sportteams als de keuze om stichting Sport Helpt en Fanbased op te starten is er telkens op gericht om andere mensen te kunnen helpen. Met zijn enorme energie en enthousiasme brengt hij individuen en teams in beweging.

Dennis-Warmerdam-zw

Dennis Warmerdam

Topsporter & performance coach

Dennis Warmerdam – Tijdens zijn topsport carrière heeft Dennis zijn MSc Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam succesvol afgerond. Vanuit zijn persoonlijke ervaringen in o.a. de topsport ligt zijn hart bij creëren van winnende teams en stimuleren van de groeimindset. Binnen Fanbased zet hij zijn enthousiasme en positiviteit in om persoonlijke groei en teamontwikkeling te versnellen.

Sylvia-Karres-zw

Sylvia Karres

Ex-topsporter & performance coach

Sylvia Karres – Sylvia sloot haar sportcarrière af met een gouden WK medaille en stapte vol vertrouwen de maatschappij in. Na een intensieve zoektocht naar een nieuwe invulling, besloot ze uiteindelijk andere topsporters te helpen hún weg te vinden met haar stichting ‘De SportMaatschappij’. Binnen Fanbased zet ze haar expertise en ervaringen in om groei te versnellen in het bedrijfsleven en topsport.

Leonoor-Voskamp

Leonoor Voskamp

Ex-topsporter & performance coach

Leonoor Voskamp – Tijdens haar topsportcarrière is Leonoor altijd bezig geweest met de teamdynamiek. Haar talent ligt in het leiden en verbinden van teamspelers. Vertrouwen en plezier zijn haar drijfveren. De combinatie van een studie Sociale & Organisatie Psychologie, topsportervaring en werkervaring als manager bij PostNL kan ze optimaal inzetten om teams naar een hoger niveau te tillen.

Cees-Koppelaar

Cees Koppelaar

Olympische trainer

Cees Koppelaar – Met zijn jarenlange ervaring als trainer van Olympiërs en de grootste sportteams van Nederland is Cees al decennia lang een fenomeen in zijn vakgebied. Met zijn onuitputtelijke energie krijgt hij mensen in beweging en leert hij ze ontspannen tijdens inspanning.

Robert-Bouman

Robert Bouman

Haka trainer & performance coach

Robert Bouman – Na jarenlang in de zorg en psychiatrie te hebben gewerkt besloot Robert om zich volledig op zijn passie te richten en zijn manier van trainingen uit te breiden. Zijn ervaring als psychomotorisch therapeut en haka trainer zorgen voor een combinatie van humor en een doeltreffende manier van werken. Hij neemt je mee in een ervaring vol energie en overgave.

Lara-vd-Born-Schuil

Lara van den Born-Schuil

Ex-topsporter & paardencoach

Lara van den Born-Schuil – Lara is afgestudeerd psychologe en na jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening (o.a. The Boston Consulting Group en Roland Berger) en als topsporter (Nationale Golf Selectie) is zij haar eigen bedrijf Born Talents gestart.  Vanuit haar passie coacht ze toptalenten & teams op een verfrissende wijze m.b.v. het paard als trainingselement.

Teun-de-Nooijer

Teun de Nooijer

Ex-topsporter & inspirator

Teun de Nooijer – Teun wordt gezien als één van Nederlands succesvolste topsporters aller tijden. Tijdens zijn sportcarrière heeft hij enorm veel ervaring en inzichten op het gebied van talent- en teamontwikkeling opgedaan die hij wetenschappelijk probeert te onderbouwen en graag met andere deelt in de verschillende programma’s van Fanbased.

Marc-van-de-Kuilen

Marc van de Kuilen

Ex-militair, ex-topsporter & performance coach

Marc van de Kuilen – Mede door zijn onuitputbare energie en veerkracht heeft Marc een oorlogsdrama omgezet in het verwezenlijken van een nieuwe droom; deelnemen aan de Paralympische Spelen. Met zijn positieve levenshouding en levenservaringen coacht Marc individuen om de regie te nemen in hun eigen leven en helpt hij teams om optimaal te presteren.

Rosanne-Warmerdam-live

Rosanne Warmerdam

Vitaliteit specialist neuroscience

Rosanne Warmerdam – Rosanne heeft een achtergrond in de Biomedische Wetenschappen en heeft één doel: gezondheid creëren voor mens en planeet. Ze weet met haar passie en enthousiasme de vertaalslag te maken van wetenschap naar het dagelijks leven. Haar focus ligt op haar startup HealthBlocks, een preventief gezondheidszorg concept dat mensen helpt hun gezondheid beter te begrijpen en ze ondersteunt in hun gezondheidsdoelen. Zij deelt haar kennis over gezondheid en vitaliteit als externe specialist binnen programma’s van Fanbased.

Paul-Toes

Paul Toes

Ex-topsporter & trainer

Paul Toes – Paul was tussen 2008 en 2016 onderdeel van het Nederlands Rolstoelbasketbalteam met als hoogtepunt de Paralympische Spelen in 2016. Daarnaast behaalde hij zijn diploma Master Sport & Management. Tegenwoordig focust Paul zich op het verzorgen van workshops en rolstoelbasketbalclinics voor bedrijven en scholen.