Throwback 2018

2018 was een jaar met hoogtepunten!

Woooww, wat was 2018 voor Fanbased een gaaf jaar! Deze video is een throwback naar een van de hoogtepunten, waarin we met verschillende teams de topsport mindset van dichtbij bij F1 hebben ervaren.

Maar afgelopen jaar bestond uit veel meer ervaringen, waarvan we er graag een aantal met je delen.

Boeklancering Lucky Shot
We hebben het jaar ingeluid met de boeklancering (video) van het bijzondere levensverhaal van Fanbased coach, ex-militair en paralympiër Marc van de Kuilen.  Op 12 januari 2018, precies 10 jaar na zijn ongeluk, werd zijn boek Lucky Shot gelanceerd. Lucky Shot ontleedt die dramatische nacht en wat erop volgde vanuit de ogen van verschillende personen, waaronder die van de schutter en van zijn collega die hem uit de vuurlinie heeft gesleept. Een bizar verhaal, waar de kracht en de positieve energie van afdruipt.

Lucky shot is te verkrijgen via de volgende link: https://www.sportsmedia.nl/lucky-shot.html

Ontwikkeling diensten
Begin van het jaar hebben we als team Fanbased hard ons best gedaan om onze diensten verder te ontwikkelen. Hier zijn twee kernprogramma’s uit ontstaan, namelijk gericht op individuele ontwikkeling en op teamontwikkeling. Hoe kan het ook anders dan dat binnen deze programma’s de topsport mindset, de mindset om continu te willen ontwikkelen en verbeteren, de rode draad vormt. Beide programma’s bestaan uit verschillende focus thema’s (zie www.fanbased.nl/werkwijze/). Een aantal van deze thema’s worden ook als focus workshops aangeboden.

Nieuwe website
Onze diensten zijn weergegeven op een totaal vernieuwde website, www.fanbased.nl , waar ons gehele team, klanten en relaties input voor hebben gegeven. Natuurlijk staan we altijd open voor nieuwe suggesties, dus laat het ons weten als je feedback hebt. 

F1 experience – teamontwikkeling
Bovenstaande video is gedeeld als een throwback naar een van de hoogtepunten van 2018. Met twee verschillende teams hebben we in Monza, Italië, de topsport mindset van dichtbij bij F1 kunnen ervaren. Voor ons team was dit programma een bijzondere kans om topsport en bedrijfsleven dicht bij elkaar te brengen, want wij zijn er van overtuigd dat de twee werelden enorm veel van elkaar kunnen leren. F1 was voor iedereen een fantastische ervaring; eentje om nooit meer te vergeten! Volg Fanbased op LinkedIn om toekomstige programma’s rondom topsport niet te missen.

Word op jouw manier fan van 2019!
Team Fanbased

Laatste berichten

  • Ex-topsporter en Fanbased performance coach Yara Casteleijn introduceert zichzelf. Haar ervaring en ambitie als coach in de topsport, bij Defensie en in het bedrijfsleven sluiten goed aan bij ons team en de Fanbased werkwijze....

  • Olympiër en Fanbased performance coach Rogier Hofman vertelt over geluk en het maken van keuzes. Rogier is coach binnen het individuele en teamprogramma van Fanbased....

  • “Het gaat er niet om hoeveel talent je hebt, iedereen heeft namelijk talenten. Het gaat erom wat jij met je talent gaat doen!”...