Opleiding

De Sport Van Morgen 2021

Word coach van jouw eigen ontwikkeling!

Informatie programma 

De opleiding De Sport Van Morgen editie III start begin 2021. De uitgelezen kans om je juist nu te blijven ontwikkelen! Na twee succesvolle edities in 2020 en vele positieve deelnemers uit de sportsector, kondigen wij met trots een derde editie aan die begin 2021 start. De opleiding is gericht op persoonlijke groei, ondernemerschap en leiderschap voor iedereen met een loopbaan in de sport. Ben of ken jij iemand die werkzaam is bij een sportbond, sportvereniging of een andere organisatie in de sportsector, dan zijn wij op zoek naar jou! Ga individueel en samen met collega’s uit de sport de uitdaging aan om jezelf verder te ontwikkelen tijdens de opleiding ‘De Sport Van Morgen 2021’. Schrijf je nu in of scroll naar beneden voor meer informatie.

Programma & modules

Word coach van jouw eigen ontwikkeling!

Dat atleten elke dag bezig zijn zich verder te ontwikkelen vinden we heel normaal. Maar het blijven ontwikkelen van vaardigheden en competenties geldt niet alleen voor (top)sporters. In een sector die continu innoveert en beter wordt, wordt er namelijk veel gevraagd van medewerkers. Slimmer werken, ondernemen en vernieuwen. Gaan voor krachtige besluiten en jezelf en jouw team(s) constant naar een hoger niveau willen brengen. Wat doe jij om jezelf elke dag een beetje meer te ontwikkelen? Wordt nu coach van jouw eigen ontwikkeling met de opleiding de Sport van Morgen.

 

Modules

Tijdens de opleiding de Sport van Morgen ga je aan de slag met drie modules.

 

Module 1: Fan van jezelf

In deze module staan jouw persoonlijke leerdoelen centraal. We starten met de afname en terugkoppeling van de Analytical Competence Tool. Deze meting maakt inzichtelijk uit welke competenties jij je energie haalt en waar jouw groeipotentieel ligt. Gecombineerd met de vier vitaliteit batterijen (fysiek, mentaal, emotioneel en zingeving) ga jij efficiënt en met plezier aan de slag met jouw persoonlijke doelen.

 

Module 2: Fan van je team

In deze module leer je aan de hand van het Lencioni model welke processen het teamwork bevorderen. Je gaat doelgericht aan de slag met opdrachten gericht op o.a. het thema vertrouwen en het voeren van constructieve conflicten. Je leert welke communicatietools je samen met je persoonlijke competenties kunt inzetten bij het bouwen van een sterk team. En je ontwikkelt een leiderschapsprofiel dat bij jou past.

 

Module 3: Fan van je organisatie

In deze module bouw je aan een visie op jouw rol binnen je organisatie aan de hand van de inzichten uit module 1 en 2. Je leert hoe je ondernemerschap toont, met vertrouwen jezelf presenteert en daarmee impact maakt binnen jouw organisatie.

Deelnemers

Het programma is speciaal ontwikkeld voor alle medewerkers in de sport.  Ben jij werkzaam bij een sportbond, sportvereniging, sport stimulerende stichting, of een andere sportorganisatie? Dan is de Sport van Morgen voor jou de opleiding om je verder te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Twijfel je of jij (of de organisatie waar je werkzaam bent) hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact op met het team van Fanbased. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zij verzorgen de opleiding, kennen het opleidingsaanbod van haver tot gort en kunnen jou er daarom alles over vertellen. Je kunt contact opnemen met Fanbased via inschrijving@fanbased.nl of +31 6 502 745 56.

Fanbased

Fanbased programma’s versnellen persoonlijke groei en teamontwikkeling. Wij, Fanbased, zijn ervan overtuigd dat een topprestatie leveren voor iedereen is weggelegd. Het fundament voor een topprestatie is de mindset om continue te willen ontwikkelen en verandering te omarmen. Deze mindset, optimale vitaliteit en een veilige prestatieomgeving vormen het uitgangspunt van onze programma’s om persoonlijke groei en teamontwikkeling te versnellen.

 

Versnel persoonlijke groei en teamontwikkeling;
word fan van jezelf, je team en je organisatie

 

In deze opleiding ga jij als deelnemer actief aan de slag met persoonlijke ontwikkeling en word je gecoacht vanuit ervaring en kennis.

 

Deze opleiding van Fanbased biedt:

 1. Ervaring in topsport & defensie
  Fanbased coaches zijn (ex-)topsporters of militair
 2. Wetenschap als basis
  Inzicht in mentale, sociale en fysieke uitdagingen vanuit psychologie en neurowetenschappen
 3. Activatie van ontwikkeling
  Groei stimuleren door écht te ervaren (actie!)

Inschrijven? Laat hieronder je gegevens achter!

  Invulling programma 

  Invulling
  programma 

  3x
  individuele coaching

  Terugkoppeling ACT-meting (Analytical Competence Tool)

  Versnellen persoonlijke groei

  Ontwikkelen (persoonlijk) leiderschapsprofiel

  2x
  online masterclass

  Inspiratie vanuit Olympische topsporters

  Kennisdeling over uitdagingen in ontwikkeling

  Actief aan de slag met opdrachten

  3x
  groepsdag

  Leren over en werken aan persoonlijke groei

  Leren over en werken aan winnende teams

  Actief aan de slag met collega’s uit de sportsector

  Resultaten programma

  Resultaten
  programma

  Wat haal jij eruit?

  Gericht kunnen inzetten van competenties

  Krachtig omgaan met stressvolle situaties

  Praktische handvatten om als team beter samen te werken

  Ontwikkelen van jouw leiderschapsprofiel

  Ontwikkelen visie van jouw rol in de organisatie

  Vanuit ondernemerschap een bijdrage leveren aan jouw organisatie

  Wat haalt jouw organisatie eruit?

  Je bent duurzamer inzetbaar

  Je toont ondernemerschap

  Je hebt een duidelijke visie op jouw rol binnen de organisatie

  Je kunt je eigen competenties gerichter inzetten

  Je behaalt effectiever resultaten

  Je maakt impact in de sport van morgen

  Ervaringen programma

  Ervaringen
  programma

  *Start volgende training

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde
  vragen

  Hoe kan ik me inschrijven?

  Inschrijven kan door bovenaan deze pagina je gegevens in te vullen of door een mail te sturen naar inschrijving@fanbased.nl met daarin de volgende gegevens:

  • naam
  • geboortedatum
  • organisatie
  • functie
  • motivatie waarom jij mee wilt doen aan deze opleiding.

   

  Let op! Voor de opleiding zijn slechts 30 plekken beschikbaar.

  Kom ik in aanmerking voor dit programma?

  Het programma is speciaal ontwikkelt voor alle medewerkers in de sport. Ben jij werkzaam bij een sportbond, sportvereniging of een andere sportorganisatie? Dan kan jij je inschrijven voor deze opleiding. Aan de hand van de inschrijvingen worden uitdagende groepen samengesteld, waarbij je met collega’s uit de sport aan de slag gaat met soortgelijke uitdagingen.

   

  Weet je niet zeker of jij je kan inschrijven?

  Stuur een email naar inschrijving@fanbased.nl of bel +31 6 502 745 56, zodat we dit samen kunnen onderzoeken!

  Hoe gaan wij om met COVID-19?

  Ontwikkelingen en nieuws rondom COVID-19 houden wij goed in de gaten en uiteraard hanteren wij alle maatregelen vanuit het RIVM en de overheid. Hierdoor kunnen gelukkig alle individuele coaching gesprekken en online masterclasses ‘gewoon’ doorgaan. Afhankelijk van de maatregelen van het RIVM passen wij waar nodig extra maatregelen aan voor onze groepsdagen. De opleiding is flexibel en ondanks COVID-19 hebben wij ook in 2020 twee succesvolle edities kunnen volbrengen. Wij geloven dan ook, dat dit juist de tijd is om aan de slag te gaan met zelfontwikkeling. Het programma heeft ruimte voor 30 deelnemers, dus wees er snel bij en schrijf je in bovenaan de pagina of stuur een email naar inschrijving@fanbased.nl.

  Hoe ziet het programma er concreet uit?

  We versnellen persoonlijke groei en teamontwikkeling door te inspireren, te leren en te activeren.”    

  De Sport van Morgen is een opleidingsprogramma van 3 maanden. De opleiding wordt aangeboden middels online masterclasses , groepsdagen en individuele coachingsmomenten. Het programma start met het online invullen en een persoonlijke terugkoppeling van de Analytical Competence Tool (ACTâ). Dit is een psychometrisch onderzoek dat inzicht geeft in je natuurlijke en aangeleerde competenties en het startpunt van het programma. De daaropvolgende online masterclasses, individuele coaching en groepsdagen worden ingericht volgens het Fanbased programmaritme waarin inspireren, leren en doen samenkomen. Je gaat actief aan de slag met persoonlijke ontwikkeling via verschillende activiteiten. In deze activiteiten ga je in oefenvormen direct in de praktijk aan de slag met de opgedane wetenschappelijke kennis. Het invullen van de ACT-meting duurt ongeveer 15 minuten. De individuele coachingsessies gemiddeld anderhalf uur en een masterclass duurt maximaal twee uur per sessie. De groepsdagen nemen een gehele dag in beslag. 

  Wat zijn de kosten per deelnemer en kan ik dit declareren bij mijn werkgever?

  De opleiding is toegankelijk voor alle medewerkers in de sport en ontwikkeld voor €1750 per deelnemer (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief alle studiematerialen en andere voorzieningen, waardoor er geen extra kosten meer bijkomen. De meeste werknemers hebben een ontwikkelingsbudget. Overleg met jouw werkgever of de opleiding eventueel vergoed kan worden door de organisatie.

  Wat zijn de opleidingsdata?

  t/m 19 januariInschrijven
  Voor 27 januariOnline invullen ACT (Analytical Competence Tool)
  1 – 12 februariIndividuele coaching 1
  24 februariGroepsdag 1
  8 maart en 12 aprilOnline masterclass 1 & 2
  15 – 16 maartIndividuele coaching 2
  31 maartGroepsdag 2
  19 aprilIndividuele coaching 3
  12 meiGroepsdag 3

   

  Ps. Ben je enthousiast over de opleiding maar kun je op één van de data niet? Geen probleem! Neem contact op via inschrijving@fanbased.nl of +31 6 502 745 56 om de mogelijkheden te verkennen.

  Kan ik me inschrijven als ik één of meerdere van de opleidingsdata niet kan?

  Inschrijven is dan nog steeds een optie. Ben je enthousiast over de opleiding maar kun je op één van de data niet? Neem contact op via inschrijving@fanbased.nl of +31 6 502 745 56 om de mogelijkheden te verkennen.

  Ik twijfel. Kan ik meer informatie krijgen?

  Het programma is speciaal ontwikkeld voor alle medewerkers in de sport. Twijfel je over deelname? Neem dan contact ons op zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden. Wij helpen je namelijk graag bij het maken van de juiste keuze. We verzorgen de opleiding, kennen het volledige opleidingsaanbod en kunnen jou er daarom alles over vertellen. Je kunt contact opnemen via inschrijving@fanbased.nl of +31 6 502 745 56.

  Wat zijn de resultaten van de opleiding voor jou?

  Het volgen van de opleiding de Sport van Morgen draagt bij aan het:

   

  • Gericht kunnen inzetten van competenties om effectiever doelen te bereiken;
  • Krachtig omgaan met stressvolle situaties;
  • Praktische handvatten om als team beter samen te werken;
  • Ontwikkelen van jouw leiderschapsprofiel
  • Ontwikkelen visie van jouw rol in de organisatie
  • Vanuit ondernemerschap een bijdrage leveren aan jouw organisatie

  Waarom zou mijn werkgever mij mee laten doen aan de opleiding?

  Na het volgen van de opleiding neem je dit mee naar de organisatie:

   

  • Je bent duurzamer inzetbaar
  • Je toont ondernemerschap
  • Je hebt een duidelijke visie op jouw rol binnen de organisatie
  • Je kunt je eigen competenties gerichter inzetten
  • Je behaalt effectiever resultaten
  • Je maakt impact in de sport van morgen

  Met wie kan ik contact opnemen voor meer informatie?

  Wil je meer informatie over de opleiding De Sport van Morgen? Neem dan contact op met de Team Fanbased of de WOS.

   

  Team Fanbased
  +31 6 502 745 56
  inschrijving@fanbased.nl