Collegetour Founders

Founders Fanbased keren terug naar (college) roots

Een tijd geleden spraken Founders Tim Jenniskens en Rogier Hofman de droom uit om ooit terug te keren op het oude nest en daar college te geven op de door hen jaren geleden afgeronde studie. Deze droom kwam afgelopen periode uit. Tim gaf college op de Universiteit van Amsterdam tijdens de mastercourse Leadership over de thema’s Leadership en High Performing Teams.
Rogier ging terug naar de Hogeschool van Rotterdam waar hij sprak over de thema’s talentontwikkeling en teamontwikkeling.  Zij combineerden de theorie uit de colleges met persoonlijke ervaringen uit hun topsportcarrière en ervaringen binnen hun bedrijf Fanbased.

 

Fanbased helpt individuen en teams om topprestaties te leveren. De programma’s zijn ontwikkeld vanuit een topsport en Defensie achtergrond, in combinatie met kennis uit de psychologie en wetenschap.

Laatste berichten

  • Ex-militair, paralympiër en Fanbased performance coach Marc van de Kuilen vertelt over het Fanbased teamprogramma en dat verantwoordelijkheid nemen voor je rol een belangrijk element is om als team een topprestatie te kunnen leveren. Marc van de Kuilen inspireert en coacht binnen het individuele en teamprogramma van Fanbased....

  • “No one can whistle a symphony. It takes a whole orchestra to play it.”...

  • Ex-topsporter en Fanbased performance coach Leonoor Voskamp vertelt over individuele ontwikkeling. Wat levert je energie op en wat kost je energie? Vitaliteit, het vinden van een juiste balans. Leonoor is coach binnen het individuele en teamprogramma van Fanbased....